Gå till innehållet

Värvare till dörrteam

Enheten Face to Face, Stockholm

Naturskyddsföreningen logotyp
Arbetsplats
Naturskyddsföreningen
Arbetsområde
Förening
Annonstyp
Timanställning

Som värvare på Naturskyddsföreningen blir din uppgift att, tillsammans med dina kollegor, värva in nya månadsgivare och medlemmar genom kontakt med potentiella givare genom direktdialog med människor via dörrknackning i olika bostadsområden i och kring Stockholm län. Vi deltar även på en del events, festivaler och i butiker under året.

Du som värvare utgör en oerhört viktig pusselbit i vår verksamhet genom ditt arbete med att se till att vi i Naturskyddsföreningen blir fler medlemmar. Tack vare våra värvare blir vi fler medlemmar som kan påverka riktningen för miljöfrågor både lokalt och globalt. Dessutom blir du en del av vår folkrörelse som har kämpat för en bättre miljö i över hundra år och har många miljösegrar i bagaget.

Tack vare Naturskyddsföreningen och våra medlemmar finns bland annat ekologiskt kaffe och bananer på den svenska marknaden sedan 1995. Genom ett starkt opinionstryck som skapas genom fler medlemmar i organisationen kan vi uträtta stordåd. Hos oss gör du skillnad varje dag!

Vi erbjuder dig

  • Fast timlön: 150 kr/h under exklusive semesterersättning 12 %. Vid goda resultat tillämpar vi individuell löneökning beroende på hur länge du jobbat.
  • Möjlighet till utveckling och avancemang i verksamheten vid goda resultat.
  • Kontinuerliga utbildningar på veckobasis inom miljöfrågor, ledarskap och säljteknik.
  • Tjänstepension.
  • En inledande utbildning där du lär känna Naturskyddsföreningen på djupet.
  • Betald friskvårdstid varje vecka samt friskvårdsbidrag.
  • Arbetstid: måndag-torsdag 15:30-21:00 och fredag 14.00-20.30. Du bestämmer själv vilka dagar du kan jobba, men du måste kunna jobba minst 3pass/vecka
  • Arbetsplats: Vi söker personal till våra team i Stockholm.

Det är meriterande, men absolut inget krav att du arbetat med försäljning eller värvning tidigare. Du är över 18 år och talar svenska obehindrat.

Naturskyddsföreningen logotyp
Arbetsplats
Naturskyddsföreningen
Arbetsområde
Förening
Annonstyp
Timanställning

Mer att läsa