Naturturism

Natursidan.se vill uppmuntra naturturism som skyddar naturen, tar hänsyn till ekologiska begränsningar och bidrar till en hållbar utveckling. Här under samlar vi arrangörer och aktiviteter för dig som är naturintresserad.

1. FÖRETAGSLISTA

Här är en lista på alla företag som vi hittills har presenterat. Varje företagssida visar deras aktiviteter, kontaktuppgifter och plats på en karta.

2. AKTIVITETSLISTA

Länkarna går till listor med de företag som arrangerar aktiviteten.

3. KARTA

Här listas företagen utifrån var de bedriver sin verksamhet. Klicka på platserna på kartan och sedan på länken för att komma till informationssidor om arrangören. Tänk på att aktiviteter ibland sker flera mil från kartnålen.

Ni får gärna tipsa oss om fler naturturismföretag. Antingen som en kommentar här under, på vår Facebook-sida, via Twitter, på Facebook-gruppen Ekoturism eller via mejl till erik (snabel-a) natursidan.se.

4 thoughts on “Naturturism

  1. Oj, vad mycket….hade ingen aning om att det fanns så många intressanta möjligheter…..!

  2. Kersti Beck Larsson

    Traceless in Tiveden – Häggeboda,Laxå. Gidade träkanotturer mm

  3. Hej! Så fint att samla alla dessa. Vi vill gärna vara med på denna lista! Vårt evenemang görs utanför Åkersberga, veckan efter midsommar varje år. Går det bra bara såhär? Huldransnatt.se Skicka mail om ni behöver mer info till event@jordnarakultur.se. Tusen tack på förhand! Mvh Nina Nu Wesemeyer, projektledare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Pin It on Pinterest