Gå till innehållet

Natursidan fyller tio år!

Idag är det tio år sedan Natursidan lanserades. Välkomna till sidans nya, proffsigare hem!

Det var den 15 februari 2013 som Natursidan såg dagens ljus. De här tio åren har gått väldigt snabbt, men de har också varit oerhört händelserika. Att starta en webbplats med fokus på natur var en vild chansning, men det visade sig finnas ett stort intresse och med åren har allt fler hittat hit. Jag hade aldrig kunnat drömma om att Natursidan skulle bli så här stor eller ge så många ringar på vattnet.

Jag vill därför passa på att tacka alla som varit engagerade sedan starten eller någonstans på vägen. Inte minst alla naturfotografer som ställt upp med bilder, ni som gjort kortare eller längre insatser med att skriva artiklar, alla som stöttat med en slant eller annonserat, ni som tipsat om nyheter och inte minst alla som besöker Natursidan ofta och sprider vårt material.

Dessutom vill jag rikta ett särskilt stort tack till alla som lärt mig så mycket om naturen under de här åren. Det har gjort alla mina utflykter så mycket rikare.

Ungefär 7 500 artiklar i ny skepnad

Nu byter Natursidan äntligen skepnad och tar steget in i det redaktionella systemet Arto av Oktavilla med hjälp även av Philipp Olsmeyer från Norr Agency. Det kommer göra webbplatsen betydligt stabilare, effektivare, proffsigare och ge många fler möjligheter. Exempelvis för Natursidans veckobrev (se nedan).

Det är ungefär 7 500 artiklar som flyttats över i ett nytt system så allt kommer inte vara felfritt direkt. Hoppas du kan ha överseende medan vi går igenom allt. Om du hittar något som inte stämmer får du gärna klicka på Skriv en kommentar här under artikeln så lovar vi att kolla på det.

Det är vår förhoppning att du kommer trivas och hitta ännu mer läsning på nya Natursidan. Tack för att du är här!

Mer att läsa